Dublin Core

Наслов

Остен бр. 138

Предметна одредница

Весник

Опис

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Датум

30.06.1971

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

Македонски

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

“Остен бр. 138,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 14 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/349.

Излазен формат