Dublin Core

Наслов

Современост 6

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Иљоски Васил, Ацо Шопов, Симон Дракул

Датум

1956 год

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Иљоски Васил, Ацо Шопов, Симон Дракул, “Современост 6,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/357.

Излазен формат