Dublin Core

Наслов

Современост 2

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Гого Ивановски

Датум

1960 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Гого Ивановски, “Современост 2,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/363.

Излазен формат