Dublin Core

Наслов

Современост Број 8 1960

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Датум

Октомври 1960 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

“Современост Број 8 1960,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/370.

Излазен формат