Dublin Core

Наслов

Современост 8

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Томе Момировски

Датум

Октомври 1959 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Томе Момировски, “Современост 8,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 01 декември 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/359.

Излазен формат