Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Бреслики

Предметна одредница

Повест

Опис

Современа Македонска проза

Автор

Томе Момировски

Датум

1976

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Права

Согласно за авторски правата за објава во дигитална форма на страната на ГБСК

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Томе Момировски, “Бреслики,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/125.

Излазен формат