Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Жедна месечина

Предметна одредница

Роман

Опис

Македонски роман (проза)

Автор

Симон Дракул

Датум

1997 година

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Права

Согласност за авторски права за објава во дигитална форма на страната на ГБСК

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Симон Дракул, “Жедна месечина,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/158.

Излазен формат