Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Летен дожд

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска поезија.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.

Автор

Влада Урошевиќ

Издавач

Култура

Датум

1967 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Влада Урошевиќ, “Летен дожд,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/177.

Излазен формат