Dublin Core

Наслов

Кон среќата

Предметна одредница

Поезија

Опис

Збирка поезија.
Корицата ја изработиле Д.Сотировски и Д.Биков.
Печатница Гоце Делчев - Скопје.

Автор

Гоце Стефаноски

Издавач

Издавач- Авторот

Датум

1956 година,
Скопје.

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Гоце Стефаноски, “Кон среќата,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/315.

Излазен формат