Dublin Core

Наслов

Современост 9

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Критики, осврти и прилози

Автор

Ацо Шопов, Славко Јаневски и Димитар Митрев

Датум

1956 година

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ацо Шопов, Славко Јаневски и Димитар Митрев, “Современост 9,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/332.

Излазен формат