Dublin Core

Наслов

Современост 3

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Месечно списание за литература, уметност и општествени прашања

Автор

Димитар Митрев

Датум

Март 1958 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Димитар Митрев, “Современост 3,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/341.

Излазен формат