Dublin Core

Наслов

Современост 7-8

Предметна одредница

Литературно списание

Опис

Месечно списание за литература, уметност и општествени прашања

Автор

Ежов Александар

Датум

Јули-Август 1958 година

Јазик

Македонски

Колекција:

СОВРЕМЕНОСТ


Цитирање

Ежов Александар, “Современост 7-8,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/342.

Излазен формат