Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Допир

Предметна одредница

Поезија

Опис

Современа Македонска поезија

Автор

Снежана Стојчевска

Издавач

Арт Еквилибриум

Датум

2019 година

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Снежана Стојчевска, “Допир,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/382.

Излазен формат