Dublin Core

Наслов

Непокор

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска поезија.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.

Автор

Анте Поповски

Датум

1964 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа миладиновци“ - Скопје

Формат

ЈУ Градска библиотека „Браќа миладиновци“ - Скопје

Јазик

Македонски

Колекција:

Анте Поповски


Тагови

No tags recorded for this item.

Цитирање

Анте Поповски, “Непокор,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/index.php/items/show/393.

Излазен формат