• Колекција: Ретро Скопски ноќен живот
13.11.1970.jpg
Екранова вечер - Диско клуб Техно метал 1972година
Колекција

propusnica.jpg
Влезници од Скопските ноќни клубови и дискотеки во 90 те години
Колекција

Тагови