Dublin Core

Наслов

Ретро Скопје

Опис

Влезници од Скопските ноќни клубови и дискотеки во 90 те години

Јазик

македонски

Покриеност

1990 година

Тагови


Цитирање

“Ретро Скопје,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/195.

Излазен формат