Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Одисеј

Предметна одредница

Роман

Опис

Македонски роман

Автор

Данило Коцевски

Издавач

Култура

Датум

1991

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Права

Согласно за авторски правата за објава во дигитална форма на страната на ГБСК

Формат

Б5

Јазик

македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Данило Коцевски, “Одисеј,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/126.

Излазен формат