Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Дува

Опис

Македонски роман

Автор

Божин Павловски

Издавач

„Мисла“

Датум

1973 година

Други одговорни лица

Градска библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје

Права

Согласно за авторски правата за објава во дигитална форма на страната на ГБСК

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Божин Павловски, “Дува,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/128.

Излазен формат