Dublin Core

Наслов

Лирика

Предметна одредница

песни

Автор

Славко Јаневски

Издавач

Македонско државно книгоиздателство за уметничка литература „ Кочо Рацин“ - Скопје

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Права

Согласност за авторски права за објава во дигитална форма на страната на ГБСК

Формат

Б5

Јазик

македонски

Покриеност

Скопје 1951 година

Колекција:

Книги


Тагови


Цитирање

Славко Јаневски, “Лирика,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 06 мај 2021 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/153.

Излазен формат