Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Основите на небото

Предметна одредница

Поезија

Опис

Добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ на Струшки вечери на поезијата.

Автор

Милош Линдро

Датум

2011 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Тагови


Цитирање

Милош Линдро, “Основите на небото,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/172.

Излазен формат