Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Жедби

Предметна одредница

Поезија

Опис

Престапни песни.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.

Автор

Катица Ќулавкова

Издавач

Мисла

Датум

1989 година

Други одговорни лица

ЈУ градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

Б5

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Тагови


Цитирање

Катица Ќулавкова, “Жедби,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/171.

Излазен формат