Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

За македонцките работи

Предметна одредница

Национални прашања

Опис

Испечатена е во 1903 година во Софија. Книгата има над 120 страници и поделена на пет дела и предговор.

Автор

К.П.Мисирков

Издавач

Државно книгоиздавателство на Македонија

Датум

1946 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

К.П.Мисирков, “За македонцките работи,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/170.

Излазен формат