Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Дениција

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска поезија.
Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата.

Автор

Петре М.Андреевски

Издавач

Култура

Датум

1968 година

Други одговорни лица

Ју Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Петре М.Андреевски, “Дениција,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/169.

Излазен формат