Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Чорбаџи Теодос

Предметна одредница

Драма

Опис

Битова драма.
Напишана во 1937 година

Автор

Васил Иљоски

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ -Скопје

Колекција:

Книги


Цитирање

Васил Иљоски, “Чорбаџи Теодос,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/176.

Излазен формат