Пребарување на содржина:
1. Кликнетр на стрелката во горниот десен агол на документот.
2. Со притискање на CTRL + F на вашата тастатура, го активирате пребарувањето

Dublin Core

Наслов

Среде

Предметна одредница

Поезија

Опис

Македонска поезија.

Награда за најдобра поетска книга меѓу два фестивала на Струшките вечери на поезијата 2008 година.

Автор

Ристо Лазаров

Издавач

Блесок

Датум

2008 година

Други одговорни лица

Ју Градска библиотека „Браќа Миладиноци“ - Скопје

Јазик

Македонски

Колекција:

Книги


Цитирање

Ристо Лазаров, “Среде,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/180.

Излазен формат