Dublin Core

Наслов

Остен (1967 година)

Предметна одредница

Весник

Опис

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Автор

Редакција Остен

Извор

Весникот излегува два пати месечно

Издавач

Главниот уредник се ротира еднаш во годината

Датум

1967 година
Бр.9 ; Бр.10; Бр.11; Бр.12 ; Бр.13

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

Македонски

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

Редакција Остен, “Остен (1967 година),” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/182.

Излазен формат