Dublin Core

Наслов

Остен бр.47

Предметна одредница

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Опис

излегува секоја втора среда

Автор

Редакција Остен

Датум

26 јуни 1968 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

македонски

Покриеност

Излегува секоја втора среда

Колекција:

Остен


Цитирање

Редакција Остен, “Остен бр.47,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 23 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/207.

Излазен формат