Dublin Core

Наслов

Остен бр.48

Предметна одредница

Весник

Опис

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Автор

Редакција Остен

Датум

10 јули 1968 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

македонски

Покриеност

Излегува секоја втора среда

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

Редакција Остен, “Остен бр.48,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/208.

Излазен формат