Dublin Core

Наслов

Остен бр.38

Предметна одредница

Весник

Опис

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.
Автор

Автор

Редакција Остен

Датум

21 февруари 1968 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје
Формат

Формат

А3

Јазик

македонски

Покриеност

Излегува секоја втора среда

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

Редакција Остен, “Остен бр.38,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/209.

Излазен формат