Dublin Core

Наслов

Остем Бр.43

Предметна одредница

Весник

Опис

Број 43

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Автор

Редакција Остен

Датум

1 Мај 1968 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

Македонски

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

Редакција Остен, “Остем Бр.43,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 10 јуни 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/226.

Излазен формат