Dublin Core

Наслов

Остен Бр.113

Предметна одредница

Весник

Опис

Број 113

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Автор

Нова Македонија

Издавач

Нова Македонија

Датум

03 јануари 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

Македонски

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

Нова Македонија, “Остен Бр.113,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 25 септември 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/227.

Излазен формат