Dublin Core

Наслов

Остен бр.58

Предметна одредница

Весник

Опис

Остен е хумористична и сатирично списание од областа на уметноста, слободната мисла и слободното творештво од 1945 година.

Издавач

Редакција Остен

Датум

27 ноември 1968 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А3

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.58,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 02 октомври 2023 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/228.

Излазен формат