Dublin Core

Наслов

Остен бр.114

Опис

Весник за одвиткување
Еден за сите-сите за одвиткување

Издавач

Нова Македонија

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Права

излегува секоја недела

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

10 јануари 1971 година

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

“Остен бр.114,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/231.

Излазен формат