Dublin Core

Наслов

Остен бр.117

Опис

Весник за одвиткување
еден за сите-сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Однос

излегува секоја недела

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

1 јфевруари 1971 година

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.117,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/236.

Излазен формат