Dublin Core

Наслов

Остен бр.118

Опис

Весник за одвиткување
Еден за сите-сите за одвиткување

Издавач

Нова Македонија

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Права

излегува секоја недела

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

7 февруари 1971 година

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.118,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/237.

Излазен формат