Dublin Core

Наслов

Остен бр.119

Предметна одредница

излегува секоја недела

Опис

Весник за одвиткување
еден за сите-сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

14 февруари 1971 година

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.119,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 28 февруари 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/238.

Излазен формат