Dublin Core

Наслов

Остен бр. 120

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

Еден за сите - сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

21 февруари 1971 година

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр. 120,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 14 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/239.

Излазен формат