Dublin Core

Наслов

Остен бр.121

Предметна одредница

весник за одвиткување

Опис

излегува секоја недела
еден за сите - сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

28 февруари 1971 година

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.121,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/240.

Излазен формат