Dublin Core

Наслов

Остен бр.122

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

излегува секоја среда
еден за сите - сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

7 март 1971 година

Колекција:

Остен


Тагови


Цитирање

“Остен бр.122,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/241.

Излазен формат