Dublin Core

Наслов

Концерт парк езерце

Опис

Организација на Диско клуб- техно метал
5 бенда
– Република 903
- Проектили
- Пацифисти

Датум

15 Април 1972 година

Цитирање

“Концерт парк езерце,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/248.

Излазен формат