Dublin Core

Наслов

Хуманитарни настани

Опис

Хуманитарен концерт „Одбележување на светскиот ден на хендикепираните“
Хуманитарна детска модна ревија
Хуманитарен концерт „Ние сме еден свет“
Хуманитарен концерт „Дом за сите“
Хуманитарен концерт „Нашиот свет е ваш свет“
Хуманитарен концерт „90 год.од раѓање и 3 год. од смртта на Мајка Тереза“

Издавач

Универзална сала

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

1994 год.
1999 год.
2000 год
2001 год.

Цитирање

“Хуманитарни настани,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 16 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/249.

Излазен формат