Dublin Core

Наслов

Хуманитарни манифестации

Предметна одредница

Хуманитарна манифестација по повод денот на лицата со посебни потреби
Бизнис манифестација

Опис

„Различни а еднакви“
„Мајски цвет од детски цвет“
„Во светот на успехот“

Автор

Универзална сала Скопје

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

2006 год.
2007 год.
2008 год.
2009 год.
2010 год.

Цитирање

Универзална сала Скопје, “Хуманитарни манифестации,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/250.

Излазен формат