Dublin Core

Наслов

Концерти и фестивали одржани во Универзална сала

Опис

Детски фолклорен фестивал „Св.Кирил и Методиј“ - 1999 год.

Концерт на Ансамблот за народни игри и песни „Орце Николов“ - 2000 год.

Концерт на Ансамблот за народни игри и песни „Кочо Рацин“ по повод Денот на жената 8 ми Март - 2001 год.

Јубилеен концерт на Ансамблот за народни игри и песни „Гоце Делчев“ - 2001 год.

Концерт на Културно уметничко друштво „Билјана“ - 2002 год.

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Цитирање

“Концерти и фестивали одржани во Универзална сала,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/264.

Излазен формат