Dublin Core

Наслов

Настани одржани во Универзална Сала период од 1967 година до 1993 година

Предметна одредница

Култура
Манифестации

Опис

Информативни покани од културни манифестации
одржани во периодот од 1967 година до 1993 година

Издавач

Универзална Сала

Датум

1967 година
1968 година
1969 година
1975 година
1976 година
1992 година
1993 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ Скопје

Јазик

македонски

Покриеност

1967 година
1968 година
1969 година
1975 година
1976 година
1992 година
1993 година

Тагови


Цитирање

“Настани одржани во Универзална Сала период од 1967 година до 1993 година,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 23 април 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/263.

Излазен формат