Dublin Core

Наслов

Фестивали и концерти во Универзална сала

Опис

Концерт на Бодан Арсовски
Евросонг
Концерт на група Ареа
Фестивал „Нота Фест“

Издавач

Универзална сала

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

1999 година
2000 година
2002 година

Цитирање

“Фестивали и концерти во Универзална сала,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 21 мај 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/262.

Излазен формат