Dublin Core

Наслов

Остен бр.125

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

излегува секоја недела
еден за сите - сите за никаде

Автор

Нова Македонија

Формат

А4

Јазик

македонски

Покриеност

28 март 1971 година

Колекција:

Остен


Цитирање

Нова Македонија, “Остен бр.125,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/261.

Излазен формат