Dublin Core

Наслов

Фолк Фест настани одржани во Универзална Сала

Предметна одредница

Култура
Манифестации

Опис

Фотографии од културни манифестации

Издавач

Универзална Сала

Датум

1998 година
1999 година
2000 година
2002 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

македонски

Покриеност

1998 година
1999 година
2000 година
2002 година

Цитирање

“Фолк Фест настани одржани во Универзална Сала,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 13 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/267.

Излазен формат