Dublin Core

Наслов

Концерти и настани одржани во Универзална Сала

Предметна одредница

Култура
Манифестации

Опис

Фотографии од културни манифестации

Издавач

Универзална Сала

Датум

1999 година
2000 година
2001 година
2002 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Јазик

македонски

Покриеност

1999 година
2000 година
2001 година
2002 година

Цитирање

“Концерти и настани одржани во Универзална Сала,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 15 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/268.

Излазен формат