Dublin Core

Наслов

Остен бр.133

Предметна одредница

весник за одвиткување

Опис

излегува секоја среда
еден за сите-сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Датум

26 мај 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.133,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 17 јули 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/291.

Излазен формат