Dublin Core

Наслов

Остен бр.132

Предметна одредница

Весник за одвиткување

Опис

Еден за сите-сите за никаде

Издавач

Нова Македонија

Датум

19 мај 1971 година

Други одговорни лица

ЈУ Градска библиотека „Браќа Миладиновци“ - Скопје

Формат

А4

Јазик

македонски

Колекција:

Остен


Цитирање

“Остен бр.132,” Дигитална библиотека "Браќа Миладиновци", Пристапено 18 јуни 2024 г., https://digitalna.gbsk.mk/items/show/289.

Излазен формат